Başkan Adayı Hasan Arat'ın listesinde yer alan Hüseyin Yücel, Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kuruluyla ilgili olarak muazzam bir katılımdan bahsetti. Sandıklarda uzun kuyrukların olduğunu belirten Yücel, belki de katılım rekoru kıracaklarını ve 10 bini geçeceklerini ifade etti.

Euroleague Hedefi ve İş Bölümü

Hüseyin Yücel, gelecek projeleri arasında öne çıkan başlıklardan biri olarak Euroleague katılımını açıkladı. Hasan Arat ile Euroleague için iş bölümü yaptıklarını belirten Yücel, başkanın "wild card" alacağı sözünü verdiğini ve bu doğrultuda takımları birleştirerek Euroleague'de mücadelelerine başlayacaklarını dile getirdi.

İlk Proje: Şan Ökten Tesisleri ve Akademi

Yücel'in belirttiğine göre, göreve gelmeleri halinde ilk projeleri Şan Ökten Tesisleri ve altyapıyla ilgili olacak. Şan Ökten Tesisleri'nde Samet Aybaba'nın liderliğinde beş yıllık bir projeksiyonla Beşiktaş Akademi'sini hayata geçireceklerini söyleyen Yücel, altyapı tesislerine başlamak için hiçbir engel olmadığını ifade etti ve projeye direkt olarak başlayacaklarını belirtti.

Takımın Yeniden İnşası ve Transfer Dönemi

Yücel, açıklamalarında ayrıca ara transfer döneminde ek takviyelerle, Teknik Direktör Samet Aybaba ve Sportif Direktör Feyyaz Uçar'ın önerileri doğrultusunda takımı güçlendireceklerini belirtti. Geç kalınmış bir durum olmadığını vurgulayan Yücel, umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini ifade etti.

Hüseyin Yücel'in Hasan Arat'ın başkanlığında gerçekleştirecekleri projelerle ilgili yaptığı bu açıklamalar, Beşiktaş taraftarını heyecanlandırmış ve kulübün geleceği konusunda umutlarını artırmıştır.

Muhabir: Haber Merkezi