Olay, genç subayın aracının kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana geldi. Kaza sonucu asteğmen olay yerinde hayatını kaybetti. İlk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri gerçekleştirdi. Ancak tüm çabalara rağmen genç subayın hayatını kaybettiği belirlendi.

bölge halkı katıldı. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

hizmet etmiş bir kahraman olarak anılacağını belirtti. Aynı zamanda, kazanın neden meydana geldiği konusunda detaylı bir soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Kazanın detayları ve asteğmenin ismiyle ilgili daha fazla bilgi henüz açıklanmamıştır. Ancak, olayın meydana geldiği bölgede derin bir üzüntü hakimdir ve jandarma teşkilatı ile asteğmenin yakın çevresi büyük bir kayıp yaşadıkları acı olayın etkisi altındadır.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde görevli Jandarma Asteğmen Enes Bağcı, otomobilinin bir tır ile çarpışması sonucu hayatını kaybetti. Yaşanan trajik olayın ardından Bağcı için Kumluca ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Merkez Eski Cami’de düzenlenen cenaze törenine, asteğmenin ailesinin yanı sıra Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Bağcı'nın meslektaşları, dostları ve sevenleri tarafından duygusal anlar yaşanarak gerçekleştirildi.

Cenaze namazı, Merkez Eski Cami’de kılındıktan sonra Bağcı'nın naaşı, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü. Toprağa verilme anında ise gözyaşları sel oldu. Asteğmen Enes Bağcı'nın meslektaşları, askeri törenle ve saygı duruşuyla veda ettiği anlar, törene katılanların yüreklerini dağladı.

Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, törende yaptığı konuşmada, Bağcı'nın vatanı uğruna canını feda eden bir kahraman olduğunu belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Ayrıca, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da Bağcı'nın vefatının ilçe genelinde derin üzüntüye yol açtığını ifade ederek, ailenin yanlarında olduklarını belirtti.

Asteğmen Enes Bağcı'nın vefat haberi, Kumluca ilçesinde ve genel olarak Antalya'da büyük bir üzüntü yaratmıştır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Muhabir: Haber Merkezi