Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Konyaspor'un başarılı stoperi Ahmet Çalık, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında unutulmadı. Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, eski takım arkadaşlarını "Doymadım, doyamadım sevmelere seni ben" şarkısıyla andı.

Ankara'ya nikah tarihi almaya giderken yaşanan trajik kaza, sporseverleri ve ailesini derinden üzdü. Kariyeri boyunca Gençlerbirliği, Galatasaray ve Konyaspor formaları giyen Çalık, aynı zamanda Türkiye'nin alt yaş milli takımlarında da görev almıştı.
Ahmet Çalık'ın anısına yapılan bu özel anma, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna duygusal bir boyut kattı. Futbolun sadece bir oyun olmadığını, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi.