Dernek Başkanı Mitat Coşkunsoy, dernek olarak hayırseverlerin bağışlarıyla Ramazan Bayramı hediyelerini ihtiyaç sahibi hemşehrilere ulaştırdıklarını açıkladı. Hediyelerin, ilçedeki yerel esnaflardan temin edilerek hem ekonomik destek sağlandığı hem de toplumsal dayanışmanın pekiştirildiği belirtildi.

Esnafla Dayanışma ve Ziyaretler
Dernek yetkilileri, bu süreçte Kadışehri’ndeki birçok esnafı ziyaret ederek hem sohbet etme imkânı buldu hem de yaklaşan bayram için iyi dileklerini iletti. Başkan Coşkunsoy, “İlçemizde faaliyet gösteren esnafımıza katkı sağlamak da bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu” dedi.

Mahremiyete Önem Verildi
Hediyelerin dağıtımı sırasında, hiçbir ihtiyaç sahibinin rencide olmaması için özel önlemler alındı. Ziyaret edilen hemşehriler gizlilik içinde hediyelerine kavuştu ve bu süreçte sosyal medya veya paylaşım yapılmadı.

Toplumsal Dayanışmanın Önemi
Dernek, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma kültürünün yaşatılmasının önemine dikkat çekerek bu tür çalışmaların artarak devam etmesini temenni etti. Başkan Coşkunsoy, katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ederek, yapılan hayırların Yüce Allah katında kabul olmasını diledi.




