Küçük Kalpler, Büyük Başarılar” sloganıyla gerçekleştirilen programda çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.


Etkinliğe katılan çocuklar; oyun alanlarında doyasıya eğlenirken, ahşap boyama, rüzgar gülü yapımı gibi atölye çalışmalarında da el becerilerini sergiledi. Eğlenceli aktivitelerin ve canlı müziğin yer aldığı günde, çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Karne hediyesi olarak ise oyuncak araba, oyuncak bebek, top, boyama kitabı ve boyama kalemleri dağıtıldı.


Eğlence Dolu Etkinlikte Duygusal Anlar


Etkinlik boyunca çocuklar gönüllerince dans etti, sandalye kapmaca gibi oyunlarla eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, hem çocuklardan hem de ailelerinden tam not aldı.

TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin’in Acı Günü: Annesi 92 Yaşında Vefat Etti
TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin’in Acı Günü: Annesi 92 Yaşında Vefat Etti
İçeriği Görüntüle

Başkan Yardımcılarından Katılım ve Destek

Etkinliğe Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Karadağ ve Celal Biçer katıldı. Çocuklara katılım belgelerini tek tek takdim eden Karadağ, şu ifadeleri kullandı: “Sizlere Keçiören Belediye Başkanımız Dr. Mesut Özarslan’ın selamlarını getirdim. Şahsım adına burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün çocuklarımızın başarısını hep birlikte kutluyoruz. Hepinize başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız.”


Toplumsal Duyarlılık ve Eşitlik Vurgusu


Keçiören Belediyesi, bu etkinlikle özel gereksinimli çocukların da sosyal hayata katılımını destekleyerek, eğitimde ve sosyal yaşamda fırsat eşitliğine verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. HABER MERKEZİ

Muhabir: Haber Merkezi