Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi, aile bağlarını güçlendirmek ve kuşakları bir araya getirmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenliyor. “Ailem Bilir” adıyla başlatılan eğlenceli yarışma, ebeveynleri ve çocukları ortak bir hedef etrafında buluşturmayı amaçlıyor. Yarışmaya kayıtlar başladı.

Kuşakları Buluşturan Yarışma
Aile bireylerinin birlikte karar alma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen yarışmada, sorulan sorulara ekip olarak doğru cevap vermek için iş birliği yapılacak. Anne, baba, çocuk hatta dedelerin bile katılabileceği yarışma, kuşaklar arası dayanışmayı artırmayı ve güçlü aile bağlarının önemine dikkat çekmeyi hedefliyor. Yarışmada birinci olan aile, ödüllendirilecek.

Eğlence ve Rekabet Bir Arada
İki bölümden oluşan yarışmada ilk olarak anne ve babalar yarışacak, ardından çocuklar devreye girecek. Ancak tüm aile bireyleri, sorulara birlikte doğru cevabı bulmaya çalışacak. Yarışma sırasında eğlenceyi artırmak için Karagöz-Hacivat gösterisi de sergilenecek.

Toplumsal Bağlar Güçleniyor
Mamak Belediyesi, bu etkinlikle aile içi iletişimi ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlıyor. Belediye, ailenin korunması ve güçlendirilmesi eylem planı kapsamında düzenlediği projelerle her kesime ulaşmaya devam ediyor.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Bölge Finali Yozgat’ta Yapıldı Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Bölge Finali Yozgat’ta Yapıldı

“Ailem Bilir” yarışması, aile bireyleri arasındaki bağları pekiştirirken, katılımcılara hem eğlenceli hem de unutulmaz anlar yaşatacak. Yarışmaya katılmak isteyen aileler için başvuru süreci devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi