Mamak İlçe Müftülüğü öncülüğünde, Kur’an Kursu hocaları ve İHH Mamak Şubesi Kadın Kolları iş birliğiyle Gazze’ye yardım amacıyla düzenlenen kermes, yoğun katılımla gerçekleşti. İlçe genelinde büyük yankı uyandıran etkinlik, hem hayırsever vatandaşları hem de yerel kurumları bir araya getirdi.

Mamak halkı, kermeste satışa sunulan el emeği ürünlere, ev yapımı yiyeceklere ve çeşitli hediyelik eşyalara yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte toplanan gelir, Gazze’de zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ailelere ulaştırılacak.

Mamak Kermes

Diva-Sen Genel Başkanı Osman Taşçı’dan Sert Tepki: Hizmetkara Tasarruf Makama 30 Bin TL Kıyak Zam!
Diva-Sen Genel Başkanı Osman Taşçı’dan Sert Tepki: Hizmetkara Tasarruf Makama 30 Bin TL Kıyak Zam!
İçeriği Görüntüle

Programda Yoğun Katılım Sağlandı

Kermese; Mamak İlçe Müftüsü Abdulcelil Karaca, din görevlileri, Kur’an Kursu öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, Gazze’deki mağdur çocuklar ve aileler için yapılan bu anlamlı etkinliğe destek olmanın mutluluğunu yaşadı.

Mamak1-1

Müftü Abdulcelil Karaca, programda yaptığı açıklamada, “Gazze’deki kardeşlerimize bir nebze olsun destek olabilmek adına bu tür hayır kermesleri büyük önem taşıyor. Bu organizasyonda emeği geçen tüm Kur’an Kursu hocalarımıza, gönüllülerimize ve Mamak halkına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mamak2-2

Elde Edilen Gelir Gazze’ye Ulaştırılacak

Kermesten elde edilen tüm gelir, İHH aracılığıyla Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek. Mamak Müftülüğü yetkilileri, yardım organizasyonlarının sürdürüleceğini, özellikle Filistin’deki mazlumlara destek olma bilincinin artırılması için yeni projeler planlandığını belirtti.

Mamak4

Muhabir: Haber Merkezi