Yarışmacılardan özgün ve lezzetli bir hamburger yapmaları istenirken, zamanla yarışan üçlü, tüm yeteneklerini sergileyerek tabaklarını Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’na sundu. Tadım sonrası yapılan değerlendirmede Danilo Şef, gecenin en zayıf tabağının Barış’a ait olduğunu açıkladı.

Yozgat Gimat Marketlerde Fırsat Günleri Başladı!
Yozgat Gimat Marketlerde Fırsat Günleri Başladı!
İçeriği Görüntüle

Övgüler yağdırdı

Gecenin kazananını ise Mehmet Şef duyurdu. “Bu akşam arkadaşlarından daha iyi bir hamburger yapan ve final turuna yükselen yarışmacı Sercan oldu” diyen Mehmet Yalçınkaya, kararını açıklarken Sercan’ın tabağına övgüler yağdırdı.

Masterchef Hamburger (2)

Sercan Sancılı, hem rakiplerini eledi hem de MasterChef finaline bir adım daha yaklaşmayı başardı. Dengeli lezzeti ve yaratıcı sunumuyla şeflerden tam not alan başarılı yarışmacı, sosyal medyada da izleyicilerden büyük beğeni topladı.

MasterChef Türkiye’de düellolar ve büyük final heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

Muhabir: Haber Merkezi