Etkinlikte çocuklar, gençler ve ilçe halkı doyasıya eğlenirken, Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve Boğazlıyan Kaymakamı Aydın Yanık da hemşehrileriyle bir araya geldi.

Boğazlıyan Motofest (2)

Çocukların gençlerin her zaman yanındayım

Festivalde konuşan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, etkinliğin sadece bir organizasyon olmadığını, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin simgesi olduğunu belirtti. Başkan Coşar, “Ben bir belediye başkanı olarak değil, Boğazlıyan’ın bir evladı olarak şunu açıkça ifade etmek isterim; çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanındayım. Onların fikrine, emeğine, enerjisine inanıyor ve güveniyorum. Şunu çok iyi biliyoruz ki; gençlerimize yapılan her yatırım, yarına dikilen bir fidan gibidir” dedi.

Boğazlıyan Motofest (1)

Katılımcılarla yakından ilgilenen Başkan Coşar, özellikle çocukların ve gençlerin etkinlikten keyif almasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, gelecekte de bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Yozgatlı Gençler Hem Öğrendi Hem İlham Aldı
Yozgatlı Gençler Hem Öğrendi Hem İlham Aldı
İçeriği Görüntüle

Motofest kapsamında çeşitli motor gösterileri, sahne performansları ve çocuklara yönelik aktiviteler yer aldı. Renkli görüntülere sahne olan festival, ilçe halkı tarafından büyük beğeni topladı.

Boğazlıyan Motofest (4)

Başkan Coşar, “Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan evlatlarımıza ve tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah, nice güzel etkinliklerde, programlarda bir arada olmaya devam edeceğiz” sözleriyle katılımcılara teşekkür etti.

Muhabir: Haber Merkezi