Yozgat halkının ve Bozokspor taraftarlarının büyük heyecanla beklediği Bozok Stadyumu’nun açılışı konusunda önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeleri Genel Müdürü Süleyman Şahin ile gün boyu yaptıkları görüşmelerin ardından sevindirici haberi duyurdu.

“Evrak İşleri Tamamlanınca Yuvamıza Kavuşacağız”
Milletvekili Akgül, stadyumla ilgili sürecin son aşamaya geldiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Az laf çok iş düsturuyla işlerimizi ilk andan son ana kadar takip ediyor, Yozgat ve Yozgatlı için el birliğiyle çalışıyoruz. Kırmızı-siyah renklere gönül veren Bozokspor taraftarımız yuvasını çok özledi. Stadyum hazır. Evrak işleri tamamlanınca evimize kavuşacağız.”
Akgül, geçici kabul süreci için bakanlık heyetinin çarşamba günü Yozgat’a geleceğini ve işlemlerin hızla tamamlanacağını ifade etti.

Geçici Kabulden Sonra Açılış İçin Geri Sayım Başlayacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeleri Genel Müdürü Süleyman Şahin ile yapılan görüşmeler sonucunda sürecin hızlandırıldığını dile getiren Akgül, şu bilgileri paylaştı: “Stadyumumuzun geçici kabulü için heyet çarşamba günü şehrimize geliyor. Geçici kabul sonrası yapılacak yazışmaların ardından Bozok Şehir Stadyumu, şehrin takımı Yozgat Bozokspor’a yenilenen yüzüyle kapılarını açmış olacak.”
Taraftarın Beklediği Gün Çok Yakın
Yozgat Bozokspor taraftarlarının uzun süredir merakla beklediği yeni stadyumun açılışı için tüm gözler önümüzdeki günlere çevrildi. Geçici kabulün tamamlanması ve son imzaların atılmasının ardından Bozokspor, modernize edilen yeni stadyumunda sahaya çıkacak.




