Gazi Mahallesi’nde kreş ve gündüz bakımevi yapılmasına yönelik ortak hizmet projesi, her iki belediye tarafından oybirliğiyle kabul edildi.

Polatlı’da Kreş Ve Gündüz Bakımevi İçin İlk Adım Atıldı
Polatlı Belediye Meclisi, daha önce aldığı karar doğrultusunda, belediyeye ait 2.671 metrekarelik taşınmazı 15 yıllığına Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis etti. Bu iş birliği, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75. maddesi kapsamında gerçekleştirilecek ve yerel yönetimlerin ortak hizmet projeleri geliştirmesine olanak tanıyacak.

Kreş Ve Gündüz Bakımevi Gazi Mahallesi’ne Yapılacak
Kreş ve gündüz bakımevi, Gazi Mahallesi’nde 140646 ada ve 2 sayılı parselde bulunan taşınmaz üzerine inşa edilecek. Protokolün imzalanması için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı veya görevlendireceği bir yetkili yetkilendirildi.

Başkan Kazım Arslan’dan Ezber Bozan Bayram Mesajı: "Zirveyi de Gördük Dibi de!"
Başkan Kazım Arslan’dan Ezber Bozan Bayram Mesajı: "Zirveyi de Gördük Dibi de!"
İçeriği Görüntüle

Polatlı Belediye Meclisi’nin 02.05.2024 tarih ve 46 sayılı kararında şu ifadeler yer aldı:

“Polatlı İlçesi, Gazi Mahallesi’nde bulunan ve sosyal kültürel tesis alanı olarak belirlenen taşınmaz, kreş ve gündüz çocuk bakımevi yapılmak üzere 15 yıl süreyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilmiştir. 5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ile Polatlı Belediyesi arasında ortak hizmet projesi yürütülerek, bu doğrultuda düzenlenecek protokolün imzalanması konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı veya uygun göreceği bir personele yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edilmiştir.”