Osman Gözan, bayram ziyaretleri kapsamında anlamlı bir buluşmaya imza attı. Başkan Gözan, Sarıkaya’da gazi ailesini ziyaret ederek bayram sevincini paylaştı. Ziyaret, Sarıkaya Kaymakamı Mubin Demirkıran’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Yozgat’ta Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Çanakkale Zaferi Anma Programı
Yozgat’ta Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Çanakkale Zaferi Anma Programı
İçeriği Görüntüle

Gazi Ahmet Zali’ye Vefa

Heyet, 1987 yılında Uludere’de gazi olan Ahmet Zali ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Gözan, gazilere minnet ve şükran borcu olduğunu vurgulayarak Ahmet Zali’ye sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.

İlçe Müftüsünden Dua

Ziyaret sırasında Zühdü Elveren tarafından dua edildi. Manevi atmosferde gerçekleşen buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Türk Bayrağı Hediye Edildi

Program kapsamında Kaymakam Mubin Demirkıran tarafından gazi Ahmet Zali’ye Türk Bayrağı takdim edildi.

Ziyarette, devletin her zaman gazilerin ve ailelerinin yanında olduğu vurgulanarak, kendilerine duyulan saygı bir kez daha ifade edildi.

“Gazilerimizin Yanındayız” Mesajı

Ziyaretin ardından yapılan değerlendirmede, gazilerin toplumun en kıymetli değerlerinden biri olduğu belirtilerek, her zaman desteklenmeleri gerektiği ifade edildi.

Bayram vesilesiyle gerçekleştirilen bu ziyaret, Sarıkaya’da hem vefa hem de dayanışma örneği olarak takdir topladı.