Şereflikoçhisar’ın Yeşilova Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangında bir ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Neyse ki yangında can kaybı yaşanmazken, olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Başkan Koçak’tan Geçmiş Olsun Mesajı
Yangın haberini alır almaz bölgeye giden Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, yangında evi yanan aileyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Koçak, aileye destek olacaklarını vurgulayarak şu açıklamada bulundu:
“Yaralarımızı yine hep birlikte, el ele vererek saracağız. Bu şehirde hiç kimse kendini yalnız hissetmeyecek. Yangından etkilenen ailemizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak için belediye olarak elimizden geleni yapacağız.”

Emine Erdoğan; Kadınlarla Yeni Bir Gelecek Yazılıyor Emine Erdoğan; Kadınlarla Yeni Bir Gelecek Yazılıyor

Belediyeden Destek Sözü
Sosyal belediyecilik anlayışını bir kez daha gösteren Başkan Koçak, yangından etkilenen ailenin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti. Koçak, “Hemşehrilerimiz için her zaman buradayız, bu tür olaylarda birlik ve dayanışma en önemli gücümüzdür,” ifadelerini kullandı.

Yangın faciası sonrası mahalle sakinleri de evi zarar gören aileye destek olmak için seferber olurken, belediyenin sağlayacağı yardımların kısa sürede ulaştırılacağı bildirildi.

Yangında evi zarar gören ailenin yaralarının bir an önce sarılması ve hayatlarına yeniden başlamaları için hem belediyenin hem de mahalle halkının desteği devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi