Bu anlamlı yıldönümü kapsamında, şirketin Onursal Başkanı ve aynı zamanda eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Alp Yalman, Tatko Lastik Genel Merkezi’nde ağırlandı.

Yozgatlı başarılı bir STK temsilcisi hayırlı bir Yozgatlı Bursa'da önemli işlere imza atıyor
Yozgatlı başarılı bir STK temsilcisi hayırlı bir Yozgatlı Bursa'da önemli işlere imza atıyor
İçeriği Görüntüle

Alp Yalman’dan Anlamlı Ziyaret

1990–1996 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak görev yapan, aynı zamanda Tatko Lastik’te 30 yılı aşkın süredir Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alan Alp Yalman, Tatko’nun büyüme yolculuğuna tanıklık eden isimlerden biri. Yalman, ziyareti sırasında şirketin üst yönetimi ve çalışanlarıyla bir araya gelerek LastikPark markasının sektöre sağladığı katkılar hakkında bilgi aldı ve markanın 15. yılı için düzenlenen kutlama etkinliğine katıldı.

CEO Vedat Özçelik: Türkiye’nin En Büyük Çok Markalı Perakende Kanalı

Tatko Lastik CEO’su Vedat Özçelik, kutlamalar sırasında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “LastikPark ile birlikte 15 yıl içerisinde muazzam bir yolculuk yaptık. Sıfırdan kurduğumuz, bugün Türkiye’nin en büyük çok markalı perakende lastik kanalı olan LastikPark, sunduğu marka çeşitliliğiyle sektöre örnek teşkil ediyor. Bu büyük başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve bayilerimize teşekkür ederim.”

LastikPark: Türkiye Genelinde Güçlü Bayi Ağı ve Geniş Ürün Yelpazesi

Genişleyen bayi ağı, farklı araç segmentlerine hitap eden ürün çeşitliliği ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye genelinde güçlü bir konuma ulaşan LastikPark, sektör liderliğini sürdürüyor. Elektrikli araçlardan off-road lastiklere, performans lastiklerinden jant çözümlerine kadar uzanan geniş ürün gamıyla öne çıkan LastikPark, yenilikçi hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor.

Muhabir: Haber Merkezi