Yozgat'ın Saraykent İlçesi'nde yoğun kar yağışı ve buzlanma kazayı da beraberinde getirdi. Devriye görevi esnasında polis ekiplerinin aracı kaydı ve kaza yaşandı.

Kaza sonrası olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan polis memurları, Saraykent Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki kontrollerin ardından 3 polis memuru Sorgun Devlet Hastanesi’ne, 1 polis memuru ise Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Yozgat Polisler Kaza 6

Tedavileri devam eden polis memurlarını hastanede Mehmet Ali Özkan ve Necmettin Koç ziyaret etti. Vali Özkan ve Emniyet Müdürü Koç, doktorlardan polis memurlarının sağlık durumları hakkında bilgi alarak ailelere de geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yozgat Polisler Kaza 5

Saraykent’te Kadınların Gücü Sofraya Taştı: Yöresel Ev Yemekleri Lokantası Açıldı!
Saraykent’te Kadınların Gücü Sofraya Taştı: Yöresel Ev Yemekleri Lokantası Açıldı!
İçeriği Görüntüle

Yozgat Valiliği’nden yapılan açıklamada, Vali Mehmet Ali Özkan’ın görev esnasında kaza geçiren polis memurlarını ziyaret ettiği belirtilerek, “Kazada yaralanan 4 polisimizden 3’ü Sorgun Devlet Hastanesi’nde, 1’i ise Yozgat Şehir Hastanesi’nde tedavi görmektedir. Çok şükür sağlık durumları iyidir. İlimizin huzur ve güvenliği için zor şartlar altında görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyor, acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Yozgat Polisler Kaza 4

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Emniyet Müdürü Necmettin Koç’un Saraykent Devlet Hastanesi’nde yaralı polisleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldığı kaydedildi. Açıklamada, polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin ardından taburcu edildikleri bilgisi paylaşıldı.
Yozgat Polisler Kaza 1

Yaşanan kazanın ardından Yozgat genelinde emniyet teşkilatına geçmiş olsun mesajları iletilirken, polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olması teselli kaynağı oldu.
Yozgat Polisler Kaza 3

Kaynak: Yozgat Valiliği