Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen devriye faaliyeti sırasında aranan bir şahıs yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri tarafından yapılan kimlik kontrolü esnasında F.B. isimli şahsın, “Sesli, Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret” suçundan ifadesinin alınmasına yönelik yakalama kararı bulunduğu tespit edildi.

Yozgat Doğankent Belediyesi’nden Çevreye Duyarlı Temizlik Çalışması
Yozgat Doğankent Belediyesi’nden Çevreye Duyarlı Temizlik Çalışması
İçeriği Görüntüle

Ekipler Hızlıca Harekete Geçti

Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kimlik kontrolünde hakkında arama kaydı bulunan şahsı gözaltına aldı. Şüpheli, gerekli işlemler için adli makamlara sevk edildi.

Yozgat’ta Jandarmadan Suç ve Suçlulara Geçit Yok

Yozgat genelinde jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetim ve devriye faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
Yetkililer, benzer uygulamaların suç ve suçlulara karşı caydırıcılık oluşturduğunu belirterek, vatandaşların huzuru için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Muhabir: Kadir Görgülü