Sorgun Belediyesi, Polis Haftası dolayısıyla anlamlı bir kutlama programına imza attı. Belediye Başkanı Erkut Ekinci ve Sorgun Belediyespor yönetimi, emniyet teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

“Her Zaman Yanımızda Oldular”

Başkan Ekinci, sezon boyunca oynanan karşılaşmalarda emniyet güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek teşekkür etti. Ekinci, Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin hem saha içinde hem de tribünlerde güvenliği sağladığını vurguladı.

Yozgat’ta Bahar Yerini Kışa Bıraktı: Çiçek Açan Ağaçlar Kar Altında Kaldı
Yozgat’ta Bahar Yerini Kışa Bıraktı: Çiçek Açan Ağaçlar Kar Altında Kaldı
İçeriği Görüntüle

Emniyet Teşkilatına Vefa Mesajı

Ziyarette konuşan Başkan Ekinci, polislerin fedakârlık ve özveriyle görev yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Milletimizin huzuru için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyoruz.”

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Başkan Ekinci, emniyet mensuplarının yalnızca güvenliği değil, aynı zamanda toplumdaki birlik ve beraberlik duygusunu da güçlendirdiğini ifade etti. Sorgun Belediyespor yönetimi de emniyet teşkilatına desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.