'Sevgimiz hiç azalmadı'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ethem Sadef, Alparslan Türkeş’in ölümünün 21’inci yıl dönümünde andıklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ethem Sadef, Alparslan Türkeş’in ölümünün 21’inci yıl dönümünde andıklarını belirterek, "Vefatının üzerinden 21 sene geçmesine rağmen kendisine karşı beslediğimiz sevgi hiç azalmamıştır" dedi.
MHP İl başkanı Ethem Sadef, 4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden Alparslan Türkeş’i dualarla andığını belirterek, "Ülkücü Hareketin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu lideri, milletimizin yetiştirdiği büyük asker, devlet adamı ve Politikacı Başbuğ Alparslan Türkeş’in ebediyete irtihalinin üzerinden 21 yıl geçmiştir. Başbuğ’umuzun aziz hatırası gönüllerde sonsuza dek canlı tutulacak, omuzlarımıza yüklediği fikir, ülkü ve dava emaneti, nesiller boyunca azimle taşınacaktır. Gücünü, zengin tarihî birikiminden ve millî değerlerden alan Türk-İslam davası nihai hedefine ulaştırılacağını söyledi.
Başbuğ Alparslan Türkeş’in diktiği ülkü fidanı kök salmış, bir ulu ağaç misali boy verdiğini belirten Sadef, dalları bütün yurdu, hatta bütün Türk dünyasını sarmış; meyveye durmuş ve Türkçenin konuşulduğu her coğrafyaya yayılmıştır, Başbuğ’umuzun etrafında toplanan yüzlerin, binlerin açtığı mukaddes yolda; bugün milyonlar yürümektedir. MHP; Başbuğ’umuzun işaret ettiği istikamette Liderimiz Devlet Bahçeli’nin rehberliğinde kutlu bir hedefe, yeni bir Kızılelma’ya doğru emin ve salim adımlarla ilerlemektedir. Bu vesile ile Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e Dar-ı Bekaya irtihalinin seneyi devriyesinde, Allah (c.c) rahmet etsin, Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Başbuğum, Türk milleti seni asla unutmayacak ve emanetine dünya durdukça sahip çıkacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene" diye konuştu.

04 Nis 2018 - 07:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi