Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz’i makamında ziyaret eden Soylu, Karadeniz’e yeni görevinde başarılar dileyerek "hayırlı olsun" temennilerinde bulundu.
Aşure Etkinliği ile Muharrem Ayı Paylaşıldı
Hafta sonu Giresun ve Ordu’da vatandaşlarla bir araya gelen Süleyman Soylu, İstanbul dönüşünde Gaziosmanpaşa Kırçeşme Camii'nde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir ve Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz ile birlikte vatandaşlara aşure ikram eden Soylu, Muharrem ayının bereketini komşularla paylaştı.
Yeni Görevinde Başarılar Diliyoruz
Program kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni de ziyaret eden Soylu, Başkan Vekili Eray Karadeniz ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Soylu, Karadeniz’e yeni görevinde başarı ve kolaylıklar dileyerek, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.
Muhalefet Yalana Dolana Sarılmış
Saha çalışmalarını sürdüren Süleyman Soylu, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada muhalefete yönelik sert eleştirilerde bulundu. “Türkiye'de huzurdan, kardeşlikten, birlik ve beraberlikten rahatsız olan bir muhalefet anlayışı var” diyen Soylu, şu ifadeleri kullandı: “Kim ne yaparsa yapsın, kim ne yalan dolan peşinde olursa olsun bu güzel topraklarda yaşayan milletimiz istikrardan, güvenden ve büyümeden yana olmaya devam edecektir. Halkımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşlarına her zaman desteğini vermeye devam edecek.”
Süleyman Soylu Halkın Arasında
Her fırsatta halkla bir araya gelen Süleyman Soylu’nun Gaziosmanpaşa ziyareti, bölge halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Hem aşure etkinliği hem de belediye ziyareti ile sıcak bir atmosfer oluşurken, vatandaşlar da desteklerini dile getirdi.