Mücadelenin 90. dakikasında yaşanan sert faul sonrası saha içinde kısa süreli bir gerginlik oluştu.

Alican Özer’in Sert Faulü Gerginliği Başlattı
Karşılaşmanın son bölümlerinde Tokat Belediyespor oyuncusu Alican Özer, Bozokspor futbolcusu Mert Çayır’a sert bir faul yaptı. Faul sonrası yerde kalan Mert Çayır, bir süre ayağa kalkamazken pozisyon tribünlerde de tepkiyle karşılandı.
Oyuncular Arasında Kısa Süreli Arbede
Oyuna bir an önce devam etmek isteyen Tokat Belediyespor oyuncuları Emrullah ve Alican Özer, yerde yatan Mert Çayır’ı ceza sahası dışına çıkarmak isteyince ortam bir anda gerildi. Bu harekete Bozokspor futbolcularının tepki göstermesiyle iki takım oyuncuları arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Hakem Sarı Kartlarla Müdahale Etti
Yaşanan gerginliğin ardından maçın hakemi Serkan Gürbüz, olaya karışan futbolcuları uyararak kontrolü sağladı. Hakem Gürbüz, Yozgat Belediyesi Bozokspor’dan Mustafa Özbay ile Tokat Belediyespor’dan Emrullah’a sarı kart gösterdi.
Maç Kaldığı Yerden Devam Etti
Hakemin müdahalesi ve oyuncuların sakinleşmesinin ardından ortam yatıştı. Karşılaşma, herhangi bir ek olay yaşanmadan kaldığı yerden devam etti.





