Ziyaret sırasında konuşan Adalet Bakanı Akın Gürlek, yargı süreçlerinin daha hızlı ve adil işlemesi gerektiğini vurguladı. Bakan Gürlek, planlanan reform çalışmalarının devam ettiğini ve vatandaş odaklı bir yargı sistemi için adımların atıldığını ifade etti.

Sosyal Medya Düzenlemeleri Ele Alındı

Toplantıda ayrıca sosyal medya alanında yapılacak düzenlemeler de gündeme geldi. Gürlek, dijital ortamda sorumlu kullanım ve düzenlemelerin önemine dikkat çekti.

Basın ve Kamu Kurumları Arasında İş Birliği

Türkiye Basın Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, görüşme sonrası basın ile kamu kurumları arasındaki iletişimin önemine değinerek Bakan Gürlek’e teşekkür etti.

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlıklı Hayat Merkezleri Tanıtımı
Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlıklı Hayat Merkezleri Tanıtımı
İçeriği Görüntüle

İş Birliğinin Güçlendirilmesi Hedefleniyor

Gerçekleşen ziyaretin, basın ve yargı arasındaki iş birliğini güçlendirmesi ve toplumda şeffaflığın artırılmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Muhabir: Haber Merkezi