Gambiya, Kanada, Somali, Meksika, Ruanda, Tayland, Umman, Çin, Tunus, Endonezya ve Venezuela gibi ülkelerden gelen öğrenciler, Çekerek'in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Çekerek Öğrenci

Kültürel miras tanıtıldı

Başkan İnce, öğrencilerle birlikte ilçenin kültürel ve doğal mirasını tanıtmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında, öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşatmak amacıyla rafting organizasyonu da gerçekleştirildi. Çekerek'in eşsiz doğası eşliğinde yapılan rafting, gençler arasında büyük ilgi gördü.

Çekerek Öğrenci 2

Yozgat'ta emekli bankacı vefat etti
Yozgat'ta emekli bankacı vefat etti
İçeriği Görüntüle

Dostluk köprüleri kuruyoruz

Başkan Üzeyir İnce yaptığı açıklamada, “Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen bu anlamlı program kapsamında birçok ülkeden gelen öğrencileri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kültürel etkileşimlerin artırılması ve ilçemizin tanıtımı açısından son derece verimli bir etkinlik oldu. Bu tür organizasyonların, farklı kültürler arasında kalıcı dostluk köprüleri kurulmasına katkı sağlayacağına inanıyorum,” dedi.

Çekerek Öğrenci 1

Muhabir: Kadir Görgülü