Adıgözel, “Şehrimizdeki emekçiler başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında emek veren, sosyal ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlayan tüm emekçi kardeşlerimizin bu anlamlı gününü gönülden kutluyorum,” dedi.
Yeniden Refah Partisi’nin iktidarında emekçilerin haklarını alacağını vurgulayan Adıgözel, emeğin kendi zihniyetlerinde temel bir hak olduğunu ve hiçbir kişi ya da kurum tarafından gasp edilemeyeceğini belirtti. Adıgözel, “Bu da bizlere işçinin hakkıyla ekmeğini kazananların Yeniden Refah iktidarında ezilmeyeceğini, sömürülmeyeceğini ifade etmektedir,” dedi.
Alın terine saygının önemine dikkat çeken İl Başkanı Adıgözel, işçilerin sıkıntılarına çare olmanın, gerçek bir sosyal adalet anlayışının gereği olduğunu vurguladı. Ayrıca, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın başbakanlığı döneminde emekçilere yapılan büyük maaş artışlarını hatırlatarak, 1996 yılında asgari ücrete yapılan yüzde 102’lik zamma ve denk bütçe başarısına dikkat çekti.
Adıgözel, “Erbakan hocamız, faizle gerçek mücadelenin nasıl yapılacağını gösterdi. Tüketim maddelerine zam yapmadan, ek vergi koymadan, memurdan çiftçiye kadar herkesi refaha kavuşturdu,” ifadelerini kullandı.
1 Mayıs’ın sadece bir bayram değil, emeğin ve hakkaniyetin simgesi olduğunu söyleyen Adıgözel, “1 Mayıs, sermayesi olmayan çalışanlarımızın bayramıdır. Herkesin eşit ve adil şekilde çalıştığı, işçi hakkının yenilmediği bir düzen için mücadele günüdür,” dedi.
Süleyman Adıgözel, mesajının sonunda tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak esenlikler diledi.