Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 24-31 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen dev organizasyonda, iki genç sporcu bronz madalya kazanarak ilçeyi gururlandırdı.

67 Ülkeden 2 Bin 552 Sporcu Katıldı
Dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların katılım sağladığı turnuva, bu yıl da büyük bir rekabete sahne oldu. Toplam 67 ülkeden 2 bin 552 sporcu, farklı kategorilerde dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Organizasyon, uluslararası taekwondo camiasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Yerköylü Sporculardan Zorlu Mücadele
Gençler kategorisinde tatamiye çıkan Yerköylü sporcular, güçlü rakipleri karşısında sergiledikleri performansla dikkat çekti:
- 46 kg kategorisi: İrem Örül toplam 5 maç yaparak bronz madalya kazandı
- +68 kg kategorisi: Buğlem Doğan ise 4 maçlık performansıyla bronz madalyanın sahibi oldu
Her iki sporcu da turnuva boyunca gösterdikleri azim ve mücadele ile büyük takdir topladı.

Yerköy’e Gurur Yaşattılar
Uluslararası düzeyde elde edilen bu başarı, Yerköy spor camiasında sevinçle karşılandı. Zorlu rakipler arasından sıyrılarak dereceye giren sporcular, hem antrenörlerinin hem de memleketlerinin gururu oldu.
Tebrik ve Başarı Mesajı
Sporcuların elde ettiği dereceler sonrası yapılan açıklamada, “Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Bu önemli başarı, genç sporcuların gelecekte daha büyük dereceler elde edebileceğinin de göstergesi olarak değerlendiriliyor.




