Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kızılay kan bağış aracında gerçekleştirilen etkinlikte, teşkilat başkanı Alihan Önemli öncülüğünde 35 Alperen genç gönüllü olarak kan verdi.

Elektrik Sayaçları Akıllanıyor: Türkiye Genelinde Değişim 1 Mart 2026'da Başlıyor
Elektrik Sayaçları Akıllanıyor: Türkiye Genelinde Değişim 1 Mart 2026'da Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Kızılay Yozgat Şubesi’nde promoter olarak görev yapan Buse Deniz’in daveti üzerine düzenlenen etkinlik, gençler arasında sosyal sorumluluk bilincinin artırılmasına katkı sağladı. Deniz, “Alperen Ocakları Üniversite Teşkilat Başkanı Alihan Bey’i kan bağışına davet ettik. O da sağ olsun, 35 arkadaşla birlikte bağış tırımıza geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kan Vermek, Hayat Kurtarmaktır

Yozgat Bozok Üniversitesi Alperen Ocakları Teşkilat Başkanı Alihan Önemli ise kan bağışının önemine dikkat çekerek, “Kızılay Kan Merkezi’nden gelen davet üzerine 35 arkadaşımızla birlikte gönüllü olarak kan verdik. Kan vermek, bir hayatı kurtarmaktır. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kızılay yetkilileri, düzenli kan bağışının sağlık sisteminin sürdürülebilirliği açısından hayati bir öneme sahip olduğunu vurgularken, duyarlılık gösteren gençlere teşekkür etti.

Muhabir: Kadir Görgülü