Her sabah saat 08.00’de işine başlayan Şahin, akşam saatlerine kadar büyük bir titizlikle çalışarak hem ayakkabıları parlatıyor hem de yıllardır süregelen bu mesleği yaşatıyor.

Ayakkabı Boyacılığını Sanat Olarak Görüyor

Erol Şahin, ayakkabı boyacılığını yalnızca bir geçim kaynağı değil, aynı zamanda bir sanat dalı olarak görüyor. Boyadan cilaya, kadife ile parlatma işlemine kadar her aşamada özen gösteren Şahin, yaptığı işin detaylarına büyük önem veriyor. “Bu iş benim için sadece para kazanmak değil; insanların ayakkabılarını en iyi şekilde temizleyip parlatmak bana ayrı bir keyif veriyor. Her ayakkabı benim için farklı ve özel,”
diyen Şahin, mesleğine duyduğu saygıyı dile getiriyor.

Yozgat’ın o ilçesine akın akın gidecekler: kıymetini bilen kazanır!
Yozgat’ın o ilçesine akın akın gidecekler: kıymetini bilen kazanır!
İçeriği Görüntüle

Boğazlıyan Halkının Takdirini Kazandı

Yıllardır aynı meydanda hizmet veren Erol Şahin, Boğazlıyan’da adeta bir simge haline geldi. İlçe halkı ve çevreden gelen ziyaretçiler, Şahin’in güler yüzü, titizliği ve iş disipliniyle örnek bir esnaf olduğunu belirtiyor.
Vatandaşlar, onun hem işine hem de müşterilerine olan saygısından dolayı “Meydanın ustası” olarak anıldığını ifade ediyor.

Gençlere Mesaj: “Her Meslek Kıymetlidir”

Şahin, özellikle gençlere işlerini severek yapmaları konusunda önemli bir mesaj veriyor: “Her meslek kıymetlidir; işinizi severek yaparsanız başarı ve saygı sizi bulur. Ben işimi sevdiğim için 19 yıldır aynı heyecanla çalışıyorum.”


Bir Meslekten Fazlası: Yaşam Tarzı

Boğazlıyan’da bir gelenek haline gelen bu meslek, Erol Şahin’in emeğiyle yaşatılıyor. Onun hikayesi, emek, sabır ve sevginin birleştiğinde nasıl bir başarı ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

Muhabir: Haber Merkezi