Şehri çok sevdiğini anlatan Yaşar,  Yozgat halkının samimiyetinden ve Anadolu’nun örnek insanları arasında yer aldığını kaydetti.

Yozgat’ı seviyoruz

Yaşar, Yozgat’a gelmeden önce bu şehirle ilgili hiçbir deneyimi olmadığını belirterek, şunları söyledi; “Yozgat alışılması en kolay memleket. Türkiye’nin tam ortasında, Anadolu’nun az ile yetinen, doğru ve dürüst insanlarının yaşadığı bir şehir. Buraya geldiğim süreçte Yozgat halkı bizi sevdi, biz de Yozgat halkını çok sevdik.”

Evcil Köy projesi Yozgat'ta şekilleniyor Evcil Köy projesi Yozgat'ta şekilleniyor

Rektör Yozgat Benzetme (2)

Pişman olmadık

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin rektörü olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Prof. Dr. Yaşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da kendisine bu görevi verdiği için teşekkürlerini iletti. Üniversitenin gençler için önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayan Yaşar, “Yozgat halkı ve üniversiteli gençler çok şeyi hak ediyor. Güzel işler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi