Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, millilerimizin Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Finali’nde çıkacağı kritik müsabaka için hemşehrilerine çağrıda bulundu. "Bir Oluruz Yolunda" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, milli heyecan meydanda kurulacak dev ekranla zirveye taşınacak.

Yozgat’ta Antrenörlük Kursuna Yoğun İlgi: Türk Futbolunun Deneyimli İsimleri Gençlerle Buluştu
Yozgat’ta Antrenörlük Kursuna Yoğun İlgi: Türk Futbolunun Deneyimli İsimleri Gençlerle Buluştu
İçeriği Görüntüle

Yozgat Belediyesi, şehrin kalbi olan Cumhuriyet Meydanı’nı adeta bir stadyuma çevirmeye hazırlanıyor. A Milli Takımımızın Dünya Kupası biletini almak için sahaya çıkacağı bu tarihi akşamda, Yozgatlılar ay-yıldızlı bayraklarla takımlarına destek verecek.

Etkinlik Takvimi:

· Yer: Yozgat Cumhuriyet Meydanı

· Tarih: 31 Mart Salı (Bu Akşam)

· Saat: 21.45

Başkan Arslan’dan Davet

Belediye Başkanı Kazım Arslan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Milli heyecanı hep birlikte yaşayalım!" diyerek tüm Yozgat halkını bu coşkuya ortak olmaya davet etti. Maç saatinde meydanda yoğun katılım beklenirken, belediye ekiplerinin organizasyon için gerekli hazırlıkları tamamladığı bildirildi.

Dünya Kupası yolundaki bu son virajda Yozgat, "Tek Yürek" sloganıyla Milli Takım'ın arkasında duracak.