Yozgat’ın en yaygın market zincirlerinden biri olan Gimat Marketler Grubu, kentteki kurum ziyaretlerine devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık ve Çamlık Medya Genel Yayın Yönetmeni Tarık Yılmaz, kısa bir süre önce göreve başlayan İl Müdürü İzzet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette müdür yardımcısı Abdullah Binici de hazır bulundu.
Ziyarette, Yozgat’ın çevre ve şehircilik alanındaki mevcut durumu, sürdürülebilir kentleşme politikaları ve yerel iş dünyasının katkı imkanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
“Yozgat İçin El Birliğiyle Çalışacağız”
Ziyarette konuşan Gimat Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, kamu kurumlarıyla iş birliğinin önemine dikkat çekti:
“Yozgat’ın gelişimi için özel sektör ile kamu kurumlarının el birliğiyle çalışması büyük önem taşıyor. Şehrimizin çevresel duyarlılığını artıracak, şehir estetiğine katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermeye hazırız.”
İl Müdürü İzzet Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Yozgat’ın çevre bilincini geliştirmek, şehir planlamasında modern adımlar atmak önceliğimiz. Sayın Özışık ve Sayın Yılmaz’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimize katkı sunacak her ortak çalışma için kapımız açık.”
Ziyaret, samimi bir atmosferde karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.






