Hizmet-İş Sendikası ile Çandır Belediyesi arasında yürütülen görüşmeler sonucunda, belediye çalışanlarını kapsayan 2026-2027 toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmenin, çalışanların sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler içerdiği belirtildi.

Çandır’da Halk Sağlığı İçin Sıkı Denetim: Zabıta Ekipleri Pazar Yerinde!
Çandır’da Halk Sağlığı İçin Sıkı Denetim: Zabıta Ekipleri Pazar Yerinde!
İçeriği Görüntüle

Zararsız: “Çalışanları Önceleyen Bir Yaklaşım Sergilendi”

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, sözleşme sürecinde belediye yönetiminin sergilediği yapıcı tutumun önemli olduğunu vurguladı. Zararsız açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün 2026-2027 yılı sendika sözleşmemizin imzalanmasında Sayın Başkanımız Ertan Eroğlu’nun sergilediği yapıcı ve çalışan haklarını önceleyen tutum, Çandır Belediyesi çalışanları adına kıymetli bir kazanım olmuştur. Şahsım ve tüm personel arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ediyorum.”

Uzlaşı ve Karşılıklı Anlayış Vurgusu

İmzalanan sözleşme sürecinin, karşılıklı anlayış ve uzlaşı çerçevesinde tamamlanmasının memnuniyetle karşılandığı ifade edildi. Yapılan düzenlemelerin, belediye çalışanlarının motivasyonunu ve çalışma verimliliğini artırması bekleniyor.

Muhabir: Haber Merkezi