Derneğin önceki başkanı Şahin Kılıçaslan, görevini düzenlenen devir teslim töreniyle Fatih İzci’ye devretti. Törende İHH yönetimi, ilçe temsilcileri ve gönüllüler hazır bulundu.

Fatih İzci: İHH’yı Daha İleriye Taşıyacağız
Yeni başkan Fatih İzci, yaptığı açıklamada İHH’nın insani yardım çalışmalarını Yozgat’ta daha da ileriye taşıyacaklarını vurguladı. İzci, “Bize emanet edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Yeni yönetimimizle tüm ilçelerimizde teşkilatlanarak İHH’yı daha ileriye götüreceğiz. İlimizde ve dünya çapında tüm mazlumların ve mağdurların yanında olacağız. Filistin ve Gazze’deki kardeşlerimize elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. İnşallah daha ileriye götürerek başarılı olacağız.” ifadelerini kullandı.
Eski Başkan Kılıçaslan’dan Teşekkür Mesajı
Görevini Fatih İzci’ye devreden Şahin Kılıçaslan, bugüne kadar dernek çalışmalarına katkı sağlayan tüm yönetim ekibine ve gönüllülere teşekkür etti. Kılıçaslan, yeni başkana başarı dileklerinde bulunarak, Yozgat İHH’nın insani yardım faaliyetlerinde daha da büyüyeceğine inandığını belirtti.
Yozgat İHH Hedeflerini Büyütüyor
Fatih İzci başkanlığında göreve başlayan yeni yönetim, Yozgat’ta insani yardım faaliyetlerini artırmayı ve tüm ilçelerde teşkilatlanmayı hedefliyor. İHH, Filistin ve Gazze başta olmak üzere dünya genelindeki mazlum ve mağdurlara destek projelerini sürdürecek.




