Çamlık TV’ye özel konuşan Altınkaynak, Yozgat’ın eğitimde Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı gösterdiğini vurguladı.

Yeni eğitim-öğretim yılına yönelik temennilerini dile getirerek sözlerine başlayan Altınkaynak, ‘’Öncellikle bana bu fırsatı verdiğiniz için Çamlık TV ve Çamlık Medyaya çok teşekkür ederim. Yenir bir eğitim-öğretim yılına başlamak üzereyiz. Öncelikli temennim 2025-2026 eğitim-öğretim yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını dileyerek başlamak istiyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Ismail Altınkaynak Yks Değerlendirme (3)

“Her Öğrenci Kıymetlidir”

Altınkaynak, önce Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ardından YKS sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, ‘’Önce LGS sonra YKS sürecini Yozgat’ta tamamladık. Yaptığımız değerlendirmelere göre şehrimizin durumu Türkiye genelinde ortalamanın üzerinde öncelikle bunu belirtmek istiyorum’’ şeklinde konuştu.

Meb Öğrenci Ziyaret (3)

Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Kalite Yönetimi Masaya Yatırıldı!
Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Kalite Yönetimi Masaya Yatırıldı!
İçeriği Görüntüle

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Vurgusu

Geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin bu yıl da belirli sınıf seviyelerinde sürdürüleceğini söyleyen Altınkaynak, ‘’Geçen sene Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli sistemine geçtik. Bu yıl yine bu modelin uygulaması 1., 2., 5., 6., 9., 10. ve anasınıflarında okul öncesi eğitimde uygulamaya devam edeceğiz. Bununla ilgili hazırlıklarımızı bakanlığımız tamamladı. Ona göre kitaplar da hazırlandı ve okullarımıza dağıtacağız. Neden buradan başladım çünkü Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli erdemli bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Bizde zaman zaman öğrencilerimizin akademik başarılarını kamuoyu ve sizlerle paylaşıyoruz. Buradaki hedefimiz her öğrencimizin kıymetli olduğunu ortaya koymak ve şehrimizde okul okul YKS sonuçlarını da değerlendiriyoruz ama bunu öğrencilerimizi başkalarıyla yarışır şekilde değil de kendi içlerinde kendi gelişimlerini desteklemek ve becerilerini artırmak maksatlı yapıyoruz’’ dedi.

581 Meb Acikladi Egitim Alan Ogrenci Sayisi 187 Milyonu Gecti-1

“Yozgat’ın Eğitimine Katkı Sunmaya Devam Edeceğiz”

Yeni dönemde, okullar açıldıktan sonra ortaöğretim kurumlarında ders ders başarı analizleri yapılacağını belirten Altınkaynak, ‘’Yozgat’ımız Türkiye geneli ortalamanın üzerinde İnşallah okullar açıldıktan sonra da ortaöğretim kurumlarımız ve liselerde bir araya gelip kendi içlerinde değerlendirmeleri, son 3 yıldaki başarılarını ders ders değerlendirip arkadaşlarımıza bu konuda yol haritasını da önlerine koyup yapacağım çalışmaları onlarla birlikte planlayacağız. Yozgat’ın eğitimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Yozgat’ın başarısını artırmak içinde üzerimize düşen görevleri hep birlikte yapacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Rabia Sultan Sedef