Kayalar, katıldığı organizasyonlarda yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun İftar Programına Katıldı
Ankara’da faaliyet gösteren Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Sağlık Köyü İftar Programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa Federasyon Başkanı Avukat Selçuk Bağcı ve çok sayıda Yozgatlı vatandaş katıldı.
İftar programında hemşehrileriyle aynı sofrayı paylaşan Lütfullah Kayalar, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çekti.

“Hemşehrilerimizle Aynı Sofrada Buluşmak Büyük Mutluluk”
Kayalar, iftar programında yaptığı değerlendirmede, Yozgatlı vatandaşlarla bir araya gelmenin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti.
Ramazan ayının dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Kayalar, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Program boyunca miniklerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Kayalar, çocukların neşesine ortak olmanın ayrı bir memnuniyet olduğunu belirtti.

İftar Sofralarında Yoğun İlgi
Yozgatlı derneklerin düzenlediği iftar organizasyonlarında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Kayalar, program süresince hemşehrileriyle birebir sohbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Kayalar, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
İftar programı, duaların edilmesi ve akşam ezanının okunmasının ardından oruçların açılmasıyla devam etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.





