Merhum Metin Özışık, İş insanı Zafer Özışık tarafından organize edilen anma programı, 23 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30’da Sarıtopraklık Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleştirilecek.

Siyasi arenada etkili
2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı'nın Yozgat Belediye Başkan Adayı olan Metin Özışık, Yozgat’ta görev aldığı her alanda saygı ve sevgi kazanmış bir isimdi. 20 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri'nde binbaşı rütbesiyle görev yapan Özışık, 2007 yılında emekli olmuş, ardından 2009-2017 yılları arasında Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürütmüştü.
Metin Özışık, 2023 yılında geçirdiği ciddi rahatsızlık sonrası hayata veda etmiş, vefatından sadece 1,5 ay önce kaybettiği oğlu Kerem Kürşad Özışık’ın ardından ebedi istirahate çekilmişti.

Yozgatlıların gönlünde derin bir iz bırakan Metin Özışık için düzenlenecek anma programında dualar okunacak, hatıraları yad edilecek. Özışık ailesi, tüm sevenlerini ve dostlarını bu anlamlı günde mezarı başında birlikte olmaya davet etti.





