Yozgat’ın Şefaatli ilçesine bağlı Paşaköy köyünde, son günlerde etkili olan yağışlar sonrası şükür duası yapıldı. Köy meydanında düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Protokol ve Köy Halkı Bir Araya Geldi

Programa Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, köy muhtarı Hidayet Asil ve çok sayıda köy sakini katıldı.

Katılımcılar, yağışların bölge tarımı için büyük önem taşıdığını belirterek şükür duasına eşlik etti.

Yağışlar Tarım Alanlarına Can Suyu Oldu

Köy sakinleri, son günlerde etkili olan yağışların tarım arazileri ve su kaynakları açısından önemli bir rahatlama sağladığını ifade etti. Özellikle kuraklık endişesinin azalması çiftçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yozgat’ta Çarşamba Günü Yağış Alarmı! 13 Mayıs’ta İl Genelinde Sağanak Bekleniyor
Yozgat’ta Çarşamba Günü Yağış Alarmı! 13 Mayıs’ta İl Genelinde Sağanak Bekleniyor
İçeriği Görüntüle

Muhtardan Teşekkür Mesajı

Paşaköy Köyü Muhtarı Hidayet Asil, yapılan şükür duasına ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde etkili olan yağışlar sonrası şükür duasında bulunduk. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” Asil, yağışlarla birlikte köyde tarım alanları ve su kaynaklarında gözle görülür bir iyileşme yaşandığını da belirtti.

Program Yemek İkramıyla Sona Erdi

Şükür duasının ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Program, köy halkının birlik ve beraberlik içinde geçirdiği anlamlı bir gün olarak tamamlandı.

Muhabir: Haber Merkezi