53 yaşındaki bir kadın hastanın, yüzünde sarkma, boyun ve gıdı bölgesinde kalınlaşma, kırışıklıklar gibi estetik kaygılarla başvurması üzerine Op. Dr. Ferhat Kargalıoğlu tarafından yapılan ameliyat başarıyla tamamlandı.

Op. Dr. Ferhat Kargalıoğlu, Yozgat'ta ilk kez bir yüz germe ameliyatı gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını ifade ederek, ameliyatın detayları hakkında bilgi verdi. Kargalıoğlu, 4-5 saat süren operasyonda yüz ve boyun bölgesindeki SMAS katmanına ve cilde germe işlemi yapıldığını, aynı zamanda boyun bölgesine liposuction uygulanarak yüzde hacim kaybı olan bölgelere kök hücre ile yağ dolgusu işleminin gerçekleştirildiğini belirtti. Bu işlemler sayesinde cildin daha genç ve canlı bir görünüm kazandığını vurguladı.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan ise, Yozgat Şehir Hastanesi'nin teknik altyapısının üst düzeyde olduğunu ve böyle bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirebilecek kapasitede olduklarını belirtti. Kozan, Op. Dr. Ferhat Kargalıoğlu'na teşekkürlerini sunarak, hastanenin sağlık hizmetlerindeki başarılarının devam edeceğini ifade etti.

Bu başarılı ameliyat, Yozgat Şehir Hastanesi'nin estetik cerrahi alanındaki uzmanlığını ve kentte sağlık hizmetlerinin geldiği noktayı göstermesi açısından büyük önem taşıyor.






