Sabah saatlerinde başlayacak kesinti, akşam saatlerine kadar sürecek

Yozgat genelinde enerji arz güvenliğini artırmak ve elektrik altyapısını daha modern hale getirmek amacıyla sürdürülen yatırım çalışmaları kapsamında, 30 Nisan 2026 tarihinde merkeze bağlı bazı köylerde planlı elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, kesinti 30 Nisan 2026 Perşembe günü saat 09.00’da başlayacak ve 14.30’e kadar devam edecek. Planlanan yatırım çalışmaları nedeniyle merkez ve ilçelerde elektrik kesintisinden etkilenecek. Yapılacak çalışmalar süresince enerji hatlarında bakım, yenileme ve güçlendirme işlemlerinin yapılacağı, bu sayede ilerleyen dönemlerde yaşanabilecek arızaların önüne geçilmesinin hedeflendiği bildirildi.

Etkilenecek ilçe ve köyler şu şekilde

Sorgun ilçesi

Yozgat Kanser Hastaları Derneği üyeleriyle buluştu
Yozgat Kanser Hastaları Derneği üyeleriyle buluştu
İçeriği Görüntüle

Etkilenen Cadde / Sokak EYMİR KASABASI bölgelerinde 30/04/2026 12:30:00 - 30/04/2026 14:30:00 saatleri arasında Şebeke Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Muhabir: Haber Merkezi