30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi tepkiler sonrası geri çekildi.
30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi tepkiler sonrası geri çekildi.
İçeriği Görüntüle

Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Dünya Odalar Federasyonu (ICC WCF) Başkanlığına yeniden seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik etti.

Bizleri gururlandırdı

Erkekli, yaptığı açıklamada, “Dünya Odalar Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilerek bizleri gururlandıran TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu gönülden tebrik ediyoruz. Sayın Hisarcıklıoğlu’nun, ülkemiz iş dünyasına kazandırdığı vizyoner bakış açısı ve uluslararası platformda yürüttüğü başarılı temsil görevini yeni dönemde de artırarak sürdüreceğine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Erkekli, Hisarcıklıoğlu’nun liderliğinde Türkiye iş dünyasının daha güçlü bir konuma geleceğine olan inancını belirterek, “Yeni görev döneminin hayırlı olmasını diliyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Muhabir: Haber Merkezi