Yozgat Ülkü Ocakları il binasında gerçekleştirilen programa, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Fatih Akgül, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Kamu Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, Ömer Akses'in abisi Alpay Akses ve ülkücü gençlik ile partililer katıldı.
Mevlit programı, katılımcıların okuduğu Kur'an'lar ve yapılan dualar ile Ömer Akses’in ruhuna gönderildi. Program sonrası kısa bir açıklama yapan Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Fatih Akgül, “Türk milletinin büyüklüğüne ve kültürüne sahip çıkan Ömer Akses abimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun aziz hatırasını yâd etmek için toplandık ve Mevlid-i Şerif okuttuk. Dualarımızın, Ömer Akses’in ruhuna ulaşmasını temenni ediyor; Türk milletinin birlik ve huzuru için dua ediyoruz,” dedi.
Program, katılımcıların duaları eşliğinde son buldu. Yozgat Ülkü Ocakları, bu anlamlı günde Ömer Akses için gösterilen vefa ve saygıdan dolayı huzurlu bir atmosferde buluştuklarını ifade etti.