Kadışehri Jandarmasından Okul Servis Araçlarına Sıkı Denetim
Kadışehri Jandarmasından Okul Servis Araçlarına Sıkı Denetim
İçeriği Görüntüle

İlçeye ilk kez doğalgaz verilmesi için açılış töreni 29 Ağustos Cuma günü saat 13.30’da Hayvan Pazarı girişinde yapılacak. Belediye Başkanı Davut Karadavut, “Kadışehrimiz için tarihi bir gün. Tüm halkımızı bu mutluluğu paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

Kadışehri’nde yıllardır beklenen doğalgaz hayali gerçeğe dönüşüyor. İlçeye doğalgaz verilmesi için düzenlenecek tören 29 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek. Kadışehri Belediyesi ve Sürmeligaz iş birliğiyle yapılacak açılışta kurban kesimiyle birlikte ilk doğalgaz arzı sağlanacak.

Davut Başkan1

BAŞKAN KARADAVUT: “TARİHİ BİR GÜN YAŞAYACAĞIZ”

Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, ilçenin tarihi bir güne tanıklık edeceğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Kadışehrimiz uzun yıllardır beklediği önemli bir hizmete kavuşuyor. Doğalgaz, hem çevre dostu hem de ekonomik bir enerji kaynağı olarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek. İlçemizin daha modern ve yaşanabilir bir hale gelmesi için attığımız bu adım hepimiz için gurur verici. Bu büyük mutluluğu hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak istiyoruz. Tüm halkımızı açılış törenimize davet ediyorum.”

DAHA TEMİZ VE EKONOMİK ENERJİ

Kadışehri’nde doğalgaz döneminin başlamasıyla birlikte vatandaşların kış aylarında daha konforlu ve sağlıklı ısınma imkânına kavuşacağı belirtildi. Yetkililer, doğalgazın hem çevreci hem de ekonomik yönüyle ilçeye önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekti. Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, tüm vatandaşları doğalgaz verme açılış törenine davet ederek “Bu tarihi ana hep birlikte şahit olalım” çağrısında bulundu.

Muhabir: Eda Demirel