Şehrin sorunlarını ve mahallelerin ihtiyaçlarını dile getirmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaretlerde muhtarlar, halkın beklentilerini doğrudan milletvekillerine iletme fırsatı buldu.
Sosyal hizmetler görüşüldü
Ziyarete katılan muhtarlar arasında Yukarı Çatak Mahallesi Muhtarı Harun Yozgat, Çapanoğlu Mahallesi Muhtarı Necip Eröz, Yukarı Nohutlu Mahallesi Muhtarı Rıza Çakırer ve Köseoğlu Mahallesi Muhtarı Mithat Ceylan yer aldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan altyapı, ulaşım, sosyal hizmetler ve güvenlik gibi konularda milletvekilleriyle görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret heyetinde ayrıca Yozgat Gençlik Kolları Yönetim Üyesi Lütfü Yozgat da yer aldı. Gençlik temsilcilerinin de sürece dahil olması, geleceğe yönelik projelerde gençlerin sesinin duyurulması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından muhtarlar, ziyaretlerin verimli geçtiğini belirterek, milletvekillerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Muhtarlar, yerel yönetimle merkezi yönetim arasındaki iletişimin güçlenmesinin, Yozgat’ın gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı.