Yozgat’ın sevilen ve saygı duyulan esnaflarından Mustafa Erhan Demir, Ankara’da vefat etti. Karacalar Köyü’nden Mehmet ve Nigar Demir’in oğlu olan Demir, uzun yıllar Yozgat’ta eczacılık yapmış ve ardından Ankara’ya taşınmıştı.

Aile ve Yakınlarından Acı Haber
Merhum Mustafa Erhan Demir, eşi Ayşe Nevin Demir, çocukları Mustafa Giray ve Nigar’ın babasıydı. Ayrıca İhsan ve Saadet Kamanlı’nın damadı olarak tanınan Demir’in vefatı, hem ailesini hem de Yozgat halkını derinden üzdü.
Cenaze Töreni Ankara’da Gerçekleşecek
Mustafa Erhan Demir için cenaze namazı, bugün ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka’da kılınacak. Namazın ardından merhum, son yolculuğuna uğurlanacak.
Yozgat Çamlık Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mustafa Erhan Demir’in eczacılık kariyeri ve toplumdaki saygınlığı, hatırlanacak önemli bir miras olarak kaldı.



