Yozgatlı gazeteci Kocaeli Bizim Gazete sahibi Mustafa Eranıl’ın yeni yayınladığı kitap çıktı.
Bundan iki ay önce ‘Körfez Şairler Antolojisi’ isimli kitabını yayınlayan ve Kocaeli’nde düzenlenen Kitap Fuarı’nda büyük ilgi gören kitaptan sonra, yeni bir eser daha yayınlayan hemşerimiz Eranıl, bu kitabında büyük ilgi göreceğini bildirdi. ‘Dönemin Dönekleri’ isminin verildiği kitap, ‘Davası çin İdam Edilenlere’ atfedilmiş ve kitabın kapağında mühür şeklinde bu ifade yer almış bulunuyor.
Eranıl’ın yeni eseri ‘Dönemin Dönekleri’ isimli kitabı, İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan TÜYAP İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşacak. Gazeteci-Yazar Eranıl, kitabını 3 Kasım Cuma günü kitabını yayınlayan Tunç Yayınları’nın standında kitabını imzalayacak. 6 No’lu salon 623 numaralı standa kitaplarını imzalayacak olan Eranıl; kitapseverleri ve tüm hemşerilerini 3 Kasım Cuma günü fuara beklediğini belirtti.
Uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Dönemin Dönekleri’ isimli kitabını yayınlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten hemşerimiz Gazeteci Eranıl, “ Hiçbir şeyden çekinmeden, davası uğruna her çileye maruz kalan, zindana giren, gerekirse davası uğruna idama gidenler, ebedi var olurlar. Halkın gönlünde yaşarlar. Ya Dönemin dönekleri… Her dönemin adamı olan, menfaat için her şeyi yapan, ikiyüzlü ve riyakâr insanlar, hayatta yalnız gölgeye ihtiyaç duyarlar. Zira gerçekleri güneşe çıkamaz, samimiyetsizlikleri gölgede saklıdır. Ancak içtenlik ve dürüstlük güneş gibidir. Her dönemde parlar ve insanların kalplerini ısıtır, aydınlatır. Gün gelir gölge yok olurken, gerçeklik her zaman aydınlık bir yol gösterir. Bu kitapta menfaat için her türlü olumsuzluğu kendine ana gaye edinen ‘Dönemin Dönekleri’ ni tarif ettim. Umarım beğenilir. Çünkü bu kitabı okuyan herkes, kendine göre bir şey bulacak, fikrini beyan edecektir.’ dedi.
Yozgat’ta düzenlenecek olan her hangi bir organizasyonda kitaplarını imzalamak istediğini belirten hemşerimiz Eranıl, ‘ Memleketimde, kitaplarımı imzalamam benim için büyük bir onur ve mutluluk olur. Her hangi bir organizasyon olursa, seve seve kitaplarımı imzalarım ve bundan da mutluluk duyarım’ dedi.





