Yozgat Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli İftar Sofrasında Bir Araya Geldi! Yozgat Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli İftar Sofrasında Bir Araya Geldi!

Yılmaz, uzun yıllar Ankara’da ticaretle uğraştığını ve Yozgatlıların sesi olmak için büyük çaba harcadığını vurguladı.

Sosyal sorumluluk projeleri yapılıyor

Dernek olarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını belirten Yılmaz, özellikle öğrencilere burs desteği sağladıklarını söyledi. Bu burslarla gençlerin eğitim hayatlarını daha rahat sürdürebilmelerini hedeflediklerini belirten Yılmaz, yapılan bir burslu öğrencinin jestinin ise tüm dernek üyelerini duygulandırdığını açıkladı.

Emre Yürekli (1)

Bursun Karşılığını Vermek İstedi

Geçtiğimiz yıl, Yozgat Bozok Üniversitesi’nde okuyan Emre Yürekli isimli öğrenciye burs sağladıklarını belirten Yılmaz, “Emre, burs aldığı 8 ay boyunca hem eğitimine odaklandı daha sonra ise çalışma hayatına başladı. Ancak daha da anlamlı olan şey, bizim derneğimizin bir toplantısına katıldığında, burs aldığı süreyi ve emeği hatırlayarak duygusal bir konuşma yapmasıydı. Emre, burs almakla kalmadı, aynı zamanda bu ay için bin TL’lik burs vererek diğer arkadaşlarına da destek olma isteğini dile getirdi” diye konuştu.

Emre Yürekli (3)

Emre Yürekli’nin gönüllülük esasında yaptığı bu jest, dernek üyeleri ve çevreleri tarafından büyük takdirle karşılandı. Yürekli, aldığı bursun sadece maddi anlamda değil, manevi olarak da kendisini güçlendirdiğini ve bu gücü, başkalarına yardım etmek için kullanmak istediğini söyledi.

Editör: Rabia Sultan Büyüker