Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yozgat’a geldi!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yozgat’a geldi!
İçeriği Görüntüle

Yozgat Kadastro Müdürlüğü’nden emekli Sadri Yiğiter’in oğlu, Van Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Serhat Yiğiter, Ankara’da izinli iken aracında geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç yaşta gelen bu acı haber, ailesi başta olmak üzere Yozgat ve Van’da büyük üzüntüyle karşılandı. Görevi başında gösterdiği fedakârlık ve çalışkanlığıyla bilinen Yiğiter’in ani vefatı, emniyet camiasında derin bir iz bıraktı.

Yozgat Polis Serhat Yigiter Vefat

2019 yılında evlenmişti

Serhat Yiğiter, 2019 yılında Işılay Canlı ile hayatını birleştirmişti. Görevine bağlılığı, ailesine düşkünlüğü ve mütevazı kişiliğiyle tanınan Yiğiter, geride gözü yaşlı bir eş ve sevenlerinden oluşan büyük bir camia bıraktı.

Genç polisin cenazesi Cumartesi günü

Cenazesi, 8 Haziran Cumartesi Sorgun Salih Paşa Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Sorgun Karşıyaka Mezarlığı’nda dualarla toprağa verilecek.

Yozgat Polis Serhat Yigiter Vefat 4

Genç Yaşta Kalp Krizi Vaka Sayısı Artıyor

Yozgat başta olmak üzere Türkiye genelinde genç yaşta kalp krizi vakalarında dikkat çekici bir artış yaşanıyor. Uzmanlar, stres, düzensiz yaşam, yoğun mesai, sağlıksız beslenme gibi faktörlerin genç bireylerde kalp krizini tetiklediğini belirtiyor. Özellikle güvenlik görevlileri gibi yüksek riskli meslek gruplarının düzenli kontrollerden geçmeleri gerektiği vurgulanıyor.

Yozgat Polis Serhat Yigiter Vefat 3

Merhum Polis Memuru Serhat Yiğiter’e Allah’tan rahmet; eşi Işılay Hanım’a, ailesine, meslektaşlarına ve tüm Yozgat halkına başsağlığı diliyoruz.

Yozgat Polis Serhat Yigiter Vefat 1

Muhabir: Çelebi Yıkılmaz