Yozgat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sevim Gözde İlbay ve Yeniden Refah Partisi Meclis Grup Başkanı Yunus Erciyas, şehidin ailesini ziyaret ederek onların acılarını paylaştı.

Her zaman yanınızdayız

Ziyarette şehidin ailesiyle yakından ilgilenen İlbay ve Erciyas, devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı. Şehit Gökhan Peker’in aziz hatırası dualarla yad edilirken, vatan uğruna can veren tüm kahramanlar rahmet ve minnetle anıldı.

Şehit Ziyaret

Diyanet 5 Aralık hutbesini yayımladı: Huzurun yolu ibadetten geçiyor
Diyanet 5 Aralık hutbesini yayımladı: Huzurun yolu ibadetten geçiyor
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sırasında yapılan konuşmalarda, şehitlerin emanetlerinin hiçbir zaman unutulmayacağı ve her zaman baş tacı edileceği ifade edildi. Şehit ailesine bir kez daha sabır ve metanet dileyen yetkililer, böylesi anlamlı günlerde şehitlerin anılarını yaşatmanın önemine dikkat çekti.

Muhabir: Haber Merkezi