Kulübün alt yapı antrenörü Samet Arık’ın öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında, bu hafta iki ilkokuldan toplam 150 öğrenci kulüp tesislerinde ağırlandı.

Seçmelere, Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu ile Sakarya İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. Yozgatspor, 2014-2017 doğumlu yaş gruplarında oluşturduğu alt yapı takımları için yetenekli sporcuları belirlemeye çalışıyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi’ne Güreş Arenasında Madalya Yağmuru!
Yozgat Bozok Üniversitesi’ne Güreş Arenasında Madalya Yağmuru!
İçeriği Görüntüle

Samet Arık yaptığı açıklamada, “Bu hafta iki okulumuzu davet ettik. 150 çocuğumuzun içerisinden kendi takımlarımıza seçmeler yapıyoruz. Küçük yaş gruplarımızı oluşturmak adına bu tür organizasyonlar yapacağız. Hafta sonları farklı okulları davet ederek seçmelerimize devam edeceğiz” dedi.

Arık, seçmelerin aynı zamanda yaz okulunun başlangıcı olduğunu belirterek, “Yetenekli çocuklarımızı Yozgatspor altyapısına kazandıracağız. Ancak diğer çocuklarımızı da yabana atmayacağız. Onlar için de yaz okulu programımız olacak. Seçmeleri 6 haftalık bir süreç olarak planladık” ifadelerini kullandı.

Editör: Kadir Görgülü