Yozgat’ta dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayan toplu konut projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Eskipazar 2. Mıntıka TOKİ Konutları kapsamında inşa edilen 304 konutun anahtar teslim töreni, bugün gerçekleştirilecek.

Tören, Çapanoğlu Mahallesi (Üniversite Yolu Üzeri) mevkiinde saat 13.30’da başlayacak. Etkinliğe Yozgat Milletvekilleri ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ile Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan katılacak.

Hasan Kandemir (1)-1

AK Parti İl Başkanı Kandemir’den Davet

AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, yaptığı açıklamada Yozgat halkını bu anlamlı törene davet etti.

Aralık 2025 Emekli Promosyonları Güncellendi: Hangi Banka Ne Kadar Ödeme Yapıyor?
Aralık 2025 Emekli Promosyonları Güncellendi: Hangi Banka Ne Kadar Ödeme Yapıyor?
İçeriği Görüntüle

Kandemir, “Yozgat’ta vatandaşlarımızın daha modern, güvenli ve yaşanabilir konutlara kavuşması için önemli bir adım daha atıyoruz. TOKİ’nin özverili çalışmalarıyla tamamlanan bu proje, 304 ailemize sıcak bir yuva olacak. Yeni evlerine kavuşacak tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, tüm halkımızı bu sevinci paylaşmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yozgat Şahan Müjde (2)

Yozgat’ta Kentsel Dönüşüm ve Konut Hamlesi Sürüyor

Kandemir, AK Parti hükümetinin “herkes için güvenli konut” vizyonu çerçevesinde, Yozgat genelinde TOKİ projeleri hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Son yıllarda merkez ve ilçelerde birçok toplu konut projesi hayata geçirildiğini anımsatan Kandemir, “Eskipazar’daki ikinci etap teslimleriyle birlikte, yüzlerce aile hem kira yükünden kurtulacak hem de modern yaşam alanlarına kavuşacak. Yeni yuvalarına kavuşacak vatandaşlarımızın sevincine ortak olmak üzere tüm halkımızı bu anlamlı törene bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Abdulkadir Akgül Boykot (1)-1

Muhabir: Eda Demirel