Yozgat’ta meydana gelen silah kazası genç bir hayatı daha hayattan kopardı. Olay, Şeyh Osman Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan bir iş yerinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre arkadaşlarıyla birlikte iş yerinde oturan Ö.F.G., elindeki tüfekle oynadığı sırada silahın kazara ateş alması sonucu karşısında bulunan arkadaşı İbrahim Arda Afşar’ı vurdu.

Boynundan Vuruldu

Kazara ateş alan tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan 19 yaşındaki İbrahim Arda Afşar, boyun bölgesinden ağır yaralandı.

Olayın ardından Afşar, arkadaşları tarafından hızla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. İbrahim Arda Afşar’ın hayatını kaybetmesi ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

4 Kişi Gözaltına Alındı

Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Kazaya sebep olduğu değerlendirilen Ö.F.G. ile birlikte olay sırasında iş yerinde bulunan L.C., F.Ş. ve M.S.U. gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kurban Bayramı Öncesi Kritik Uyarı: Veteriner Hekim Kontrolünde İbaresine Dikkat!
Kurban Bayramı Öncesi Kritik Uyarı: Veteriner Hekim Kontrolünde İbaresine Dikkat!
İçeriği Görüntüle

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Yetkililer, silah kullanımında dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha vurgularken, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasının önemine dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi