Yozgat Valiliği öncülüğünde Ramazan Bayramı sabahı Yozgat genelinde camilerde yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar, bayram namazı için erken saatlerde camilere akın ederek birlik ve beraberlik içinde ibadetlerini yerine getirdi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, bayram namazını Musa Ağa Camii’nde kıldı. Namaz sonrası cami cemaati ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Özkan, vatandaşların bayramını tebrik ederek sohbet etti.

Samimi görüntülere sahne olan bayramlaşmada, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Şiddete Karşı Sessiz Çığlık: Yozgat Bozok Üniversitesi’nden "Signal for Help" Seferberliği
Şiddete Karşı Sessiz Çığlık: Yozgat Bozok Üniversitesi’nden "Signal for Help" Seferberliği
İçeriği Görüntüle

Yozgat'ta Bayram (4)

Çapanoğlu Camii’nde Bayram Coşkusu

Yozgat Müftülüğü tarafından yapılan açıklamaya göre İl Müftüsü Nihat Kök, bayram namazı öncesinde Çapanoğlu Camii’nde cemaate yönelik sohbet gerçekleştirdi.

Bayram namazını kıldıran Müftü Kök, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşarak bu özel günün manevi atmosferini paylaştı.

Yozgat'ta Bayram (1)

Bayramın Manevi Atmosferi Yaşandı

Yozgat genelinde camilerde oluşan yoğunluk, Ramazan Bayramı’nın manevi coşkusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar, bayram namazının ardından birbirleriyle bayramlaşarak kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirdi.